Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Amnesia


részek: 12
év: 2013



A főszereplő a képen látható lány, aki az egyik munkanapján ájultan ébred és nem emlékszik semmire. Találkozik egy szellemmel, aki segíti
 neki. Szarvacskák állnak ki a fejéből. Ő Orion, ő segít neki összegyűjteni az emlékeit. Hisz az ő hibájából veszítette el, a lelke ütközött az övével. Nehéz amnéziásan bárkiben bízni...
 
Nagyon nehéz követni a történetet de a végére minden letisztul körülbelül az 5 résznél érted meg a történet lényegét ha nem olvasod ezt tovább.
A történet lényege:
Ezt csak akkor olvasd el ha nem te szeretnél rájönni, vagy nem nagyon érted már a sokadik résznél hogy most MI VAN?? :D A lány baráti köréből jár egy fiúval majd egy utazás alkalmával meghal és augusztus 1 újra éli egy párhuzamos világban a másik fiúval... és ez ismétlődik, és az emlékképek amiket először látott kötődnek a halál pillanatához.
Itt vannak a fiúk:




Részek Kattints a linkre:

1-6. rész
6-11. rész

Giffek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése