Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Kezdőlap (idéglenes)

Üdvözöllek kedves Anime rajongó!



Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név,  műfaj (fajták), képek szerint is (lent). Ha tudsz olyan animét ami nincs fent akkor nyugodtan írd meg nekem!
 Az oldal nem szünetel! Bezárás nincs, csak ANIME minden mennyiségben!!!
Ha valami gondod, kérdésed vagy ötleted van akkor írd meg! köszi. :) Most böngéssz az animék között, hátha valami olyat találsz amit még nem láttál netán, a kedvenceddé válik!
Jó szórakozást!


A honlap nyílt 2014.07.10
Animék száma :50
Nagyon sok szeretettel csinálom nektek az oldalt remélem tetszik :)


Funny Anime GIF




Mint animefan lehet, hogy tudsz egyet s mást az animék világáról, de azért én még írok róla egy kicsit. Sok fajta létezik, pont min a filmekben (értsd Dráma ,horror, kicsiknek, nagyoknak való) és sorolhatnám még... Na pont így van ez az animékkel is. Van óvodásoknak, kis iskolásoknak, fiataloknak, felnőtteknek stb. Van shoujo, Shonen (lányoknak, fiúknak) de azt is fontos megjegyezni, hogy ezek csak célcsoportok. Például egy lány is megnézhet egy Bleach-et és egy fiú is megnézhet egy Lovely complexet :). Ezért gondolom én úgy hogy minden embernek van legalább egy anime ami a kedvére való lenne!!!


Sírni csak a meghatódottságtól szabad ! ^_^

2 megjegyzés:

  1. Jó, nem tudom hogy az előzőt megkaptad e, szóval most megint írok :) Kiraktalak a cserék közé, de azt szeretném megkérdezni, hogy te most itt hova fogsz kirakni, mert még nem látok senkit hogy ki lenne téve. (Saver voltam, az anime.vilag.gportal.hu-ról)

    VálaszTörlés
  2. Jobb oldalra mivel tegnap és ma csináltam az egészet, ezért még rajtad kívül senkivel sem cseréltem.... így nem volt létfontosságú :D és köszi

    VálaszTörlés