Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Gosick



Rész:24
Év:2011
Pletyka, vagy tény? Igazság, vagy hazugság? Illúzió, vagy valóság? Legenda, vagy az emberiség múltjának tudományosan igazolható történéseinek egyike? Talán egyik sem, talán mindkettő. A Gosick-ban tudomány és mágia, múlt és jövő akaszkodik össze, és egy alternatív történelem szele véres gyilkosságokon keresztül sodorja magával az anime főszereplőit - a nézőkkel együtt.


Kujo Kazuya cserediákként érkezik az aprócska európai ország, Saubure elit akadémiájára tanulni. Nehezen illeszkedik be, hiszen pechjére túlságosan is hasonlít az iskolában terjengő kísértethistóriák egyik vérfagyasztó szereplőjére. Lelkiismeretes tanára, a kissé hebehurgya Cecile-sensei közbenjárásával megismerkedik az iskola másik „fura alakjával”: az életét a könyvtárban élő, felettébb intelligens, ám nem túl barátságos Victorique-val. A furcsa páros természetesen nehezen csiszolódik össze és alapjáraton vonzza a bajt. Az állandó jelleggel ijesztő történetekbe és gyilkosságokba botló Kazuya-kun Victorique segítségével ered a rejtélyek és a gyilkosok nyomába, hogy aztán kénytelen-kelletlen rájöjjenek: egyszerű bábok ők egy hatalmas színpadon, és a zsinórokat a háttérből valaki más mozgatja.(anime addicts még nem láttam)
Részek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése