Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Fairy Tail



Magyar cím: Tündér farok :D
Részek: 200 körül pontosan nem tudom
Ismertető:A történet varázslók és mágusokról szól. az író Egy olyan fiatalokból álló közösséget kívánt létrehozni, ahol barátok gyűlnek össze, szórakoznak és kalandokat élnek át, és e közösség tagjai keresik a saját útjukat.Fairy Tail egy céh (sok céh van az animében) a céhek összekötik a harcosokat vagy varázslókat... szinte egy család. Céhek csapatai különféle munkákat tudnak elvállalni kisebb munka kisebb összekel és fordítva (legmenőbb az s osztályú). Az összes Fairy Tail ccsapattagnak van valami a múltjában nagy terhet cipelnek (ez úgy még fontos a történetet illetően).3 fő szereplő van. Natsu Egy sárkány volt a mestere, akit szinte apjaként szeretett, hiszen ő nevelte fel, és tanította meg egy technikára, a Dragon Slayerre, amivel képes tüzet létrehozni, és azt el is fogyasztani (de csak az ellenségét, a sajátját nem) fontos megjegyezni :D rosszul lesz utazáskor XD.
Lucy akinek minden vágya, hogy csatlakozhasson a Fairy Tailhez. A csinos szőke lány képes egy másik világból harcosokat megidézni, amit kulcsok segítségével hajt végre. Ezeket a kulcsokat általában boltokból szerzi be. Kivéve az Arany Kulcsot, amiből csak 12 darab van a világon.
És ne feledkezzünk meg Natsu hű társáról, Happyről sem, a történet csodamacskájáról, aki két lábon jár, beszél, és olykor "szárnyra kap", ami elég hasznos tud lenni, hiszen embereket is képes szállítani.Szerintem Jó shonen anime sok harcal sok poénnal én lányként is kedvelem aranyos nézhető és gyorsan történnek az eseményk jó van néhány hosszú harc de az kell bele nos én meg vagyok elégedve vele.
Katt a képekre a részek megtekintéséhez: 1-5. rész 5-10. rész 10-21. rész 21-30. rész
http://animevidi.blogspot.hu/p/blog-page_18.html
Giffek katt


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése