Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Nodame Cantablie


részek száma:23
év:2007
Harinezumi ajánlásval: Chiaki Sinichi egy neves zongoraművész tehetséges fia, aki egy tokiói zeneművészeti főiskolára jár. Jóképű, ápolt, komoly, módos család sarja, mindig a tökéletességre törekszik. Bár zongorát tanul, valójában ő karmester szeretne lenni, mint példaképe és hajdani tanára, a híres Sebastiano Viera. Csakhogy Chiaki egy régi sokk hatására képtelen repülőre vagy hajóra szállni - úgy tűnik, álmai Európája elérhetetlen marad számára.

Noda Megumi ugyanoda jár, egy évvel fiatalabb, és szintén zongorát tanul. Nodame (ahogy barátnői hívják) tökéletes ellentéte Chiakinak: topis, ápolatlan (bűzlik!), gyerekes, szegény család lánya (mindig elcseni mások tízóraiját), aki sose pontosan a kotta szerint játszik - pedig egy őstehetség, akinek csak a motiváció hiányzik.

A fiú egy nap csodálatos zongorajátékot hall a kampuszon. Másnap - túl egy szakításon - ugyanerre a játékra ébred egy szemétdombon - vagyis Nodame lakásán, ami történetesen közvetlenül az övé mellett található. Nemsokára azon kapja magát, hogy kitakarítja a lány lakását, együtt tanul vele, és esténként finom vacsorát készít neki. Miközben Nodame fülig szerelmes Chiakiba, a fiú csak a lány zenéjét tudja szeretni. Valami mégis elkezdődik közöttük, és ez mindkettejüket átformálja.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése