Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Pandora hearts


http://static.tumblr.com/cunxnsg/nZWmdbs71/pandora.hearts.full.665100.jpg

Részek száma : 25
év: 2009

A főszereplőnk Oz. Mindene megvan ami csak kell. Nagyon gazdag családba él, egy falka cseléd vigyáz rá, lesik minden óhaját. Az egyik közülük 'Gilbert' egyben a legjobb barátja, akit kedve szerint ugráltathat, szívathat, kínozhat de mégse bánja (annyira).

Oz 15. születésnapján azonban nagy  változás áll be. Talál egy régi zsebórát a kriptában ahová "a hangot" követve pottyan be, utána meg a szülinapi ünnepségén "Te vagy a kiválasztott" szöveggel a Végtelenségbe száműzik (Boldog szülinapot ^^) hatalmas bűne miatt, hogy meg mert születni. A végtelenségben összeismerkedik Alice-al, aki egy alku díjában kihozza onnan. Ezután Oz beáll a Pandora szolgálatába, hogy megtudja mi is az igazi bűne...

Ez csak így van meg :((A többi jó!!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése