Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 21., hétfő

Death Note film


http://i1.ytimg.com/vi/1nq1koA_5bY/hqdefault.jpg 

 Műfaj: sónen, természetfeletti, pszichológiai thriller

3 film készült a tangasorozatból 
  • Death Note – A halállista  
  • Death Note – Az utolsó név
  • L change the WorLd
Az első kettő összesen kb 4 órás kikapcsolódást jelent, magyar nyelven tudjátok megtekinteni. Nagyjából olyan mint a manga és az anime, de aki nem ismeri az el olvashatja: Jagami Light a nagy tehetséggel és fényes jövő előtt álló fiúról szól, akinek az álma, hogy kövesse apját és rendőrfőnök lehessen és bűnözőket leckéztessen meg. Minden esélye meg van rá, nagy intelligenciával rendelkezik tanul szorgalmasan éli átlagos életét, mindaddig amíg meg nem találja a Death Notet és nem találkozik Ryuk nevezetű halálistennel. A Halállistában található használati útmutató szerint az az ember, akinek a nevét leírják a füzetbe, meghal. Light azt a célt tűzi ki magának hogy megtisztítsa a világot a bűnözőktől és egy új jobb világot hozzon létre melyben Istenként tisztelik őt. Vajon mennyiben jobb gyilkossá válni ? Sikerül a terve ? Győzedelmeskedik a Rendőrök ellen? Nézzétek meg és megtudjátok :)

A harmadik élőszereplős film L halála elötti 23 napot meséli el. és a mesternyomozó utolsó ügyét meséli el, melyben egy bioterrorista-csoportot kell megállítania. Itt tudjátok megnézni: Katt!

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése