Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

Ghost in the She



Magyar szinkron
év 2003 2004

Hossz 26 rész
Ha az ember azt hallja: Ghost in the Shell, azt gondolja, már megint egy nagyon komoly hangvételű anime.
De a GITS - Tachikoma Special ez alól kivétel. Ez a sorozat 26 részes és ezek kb. másfél percesek. A normál sorozatban többször láthattuk a tachikomákat, ezek rendkívül intelligens, bogár alakú robotok, akik a 9-es ügyosztály alkalmazásában állnak. A season 1 és season 2-ben szinte ők az egyetlen poénforrások.
A Tachikoma Special részek helyszíne végig egy virtuális tér, ahol a tachikomák szokásukhoz híven olyan dolgokról kezdenek el vitatkozni, hogy mi értelme az emberi nyelvnek a villámgyors elektronikus kommunikációval szemben stb. Vagy mindenféle bolondos dolog történik meg velük, pl. megfertőzi őket egy vírus, vagy miközben tornáznak vagy játszanak a virtuális térben, a sorozatból megismert vigyori elkezdi használni az egyikük szemét, vagy éppen Batou után leskelődnek a cybertéren keresztül, ahogy lefekvés előtt kiveszi a szemeit stb. :D
Őszintén szólva szerintem senki sem fogja a hasát fogni a nevetéstől, de akik kedvelték a sorozatban a tachikomákat, azoknak biztosan mosolyt csal az arcukra ez a sorozat-féleség.


           l.évad Stand Alone Complex S.A.C


             ll.évad S.A.C 2nd GIG-Második állás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése