Üdvözöllek kedves Anime rajongó!

Sziasztok! Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és jó videó nézést kívánok!
Már egész sok videó van fent, jobb oldalt találjátok az animéket. Több módon elrendezve kereshetitek név (Blogarchívum), műfaj (fajták), képek szerint is (lent katt a képre). A honlapot azért hoztam létre, hogy új animékre bukkanhassatok amit esetleg még nem láttatok vagy újranézhessétek kedvenceiteket.
A honlap nyílt 2014.07.10

2014. július 10., csütörtök

DN Angel

Biztos mindenki volt már (vagy lesz) 14 éves kamasz. Nos, az tudja miyen, ha az ember szerelmes, de szerelme viszonzatlan.

Fõhõsünk Niwa Daisuke is egy ilyen helyzetbe kerül. Csakhogy õ nem egy átlagos 14 éves ( legalábbis innentõl kezdve nem ). Pont születésnapján, egy nehéz iskolai nap után hazaérve, nagyapja és anyja által állított csapdákon átverekedve magát felmegy a szobájába, a nyugalom reményében. Azonban reménye pillanatokon belül elszáll, ugyanis ahogy meglátja Harada testvérek egyikérõl ( Riku és Risa ), Risa-ról ( szerelmérõl ) készült festményt (melyet õ maga készített) furcsa érzés fogja el, megnõ a haja, ráadásul más színû lesz és vagy 4 évvel idõsebbnek tûnik. iocsi az anfol szinkronokért de legaláb tanultok egy kis angolt :D legyünk optimisták!!

title="indavideo video player" type="text/html" width="640">

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése